www.4Iasi.ro

Stiri, economie, politică, mass-media, dezbateri, controverse, rapoarte, ştiri de ultima ora, informatii politice, ştiri economice din Romania, ultima ora de stiri, actualităţi, titluri de ziar, ştiri internaţionale, stil de viata, moda, sport, horoscop, auto

Un șofer băut a pornit la „vânătoare“ de capete de pod

Un şofer ieșean aflat sun influența alcoolului a rupt două capete de pod, la Horpaz, dar a scăpat teafăr. Accidentul rutier a avut loc joi la prânz, atunci când şoferul în vârstă de 43 de ani, din Miro­slava, a intrat cu autoturismul său Hyundai într-o curbă periculoasă, a derapat, apoi a rupt două capete de pod.

Şoferul se afla în autoturism împreună cu un alt pasager. După ce a fost testat cu alcooltestul de către poliţişti, aparatul a arătat o alco­olemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Maşina a fost avariată în urma accidentului în proporţie de 50%.

Şoferul este din Mogoşeşti, nu a păţit nimic. În schimb, pasagerul din dreapta a suferit o rană în zona nasului şi a fost transportat la spital. Poliţiştii bănuiesc despre şofer că acesta conducea cu viteză mare, a derapat, a spulberat primul podeţ şi s-a oprit în cel de-al doilea. În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

„Poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un autoturism care se deplasa dinspre Iaşi către Dum­brava, s-ar fi izbit de un cap de pod. În acest caz, şoferul a fost depistat ca fiind sub influenţa alcoolului. Continuăm cercetările“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi.

Category: Iasi News, Stiri