www.4Iasi.ro

Stiri, economie, politică, mass-media, dezbateri, controverse, rapoarte, ştiri de ultima ora, informatii politice, ştiri economice din Romania, ultima ora de stiri, actualităţi, titluri de ziar, ştiri internaţionale, stil de viata, moda, sport, horoscop, auto

Toți președinții României de după Revoluție, invitați mâine la Iași

Manifestările din cadrul Programului Centenar, continuă mâine, 20 iunie, când se vor împlini 100 de ani de la momentul în care Senatul României a adoptat, la Iași, înscrierea principiilor sufragiului universal și, respectiv, al dreptului de proprietate în Constituția României.

Președintele României, Klaus Iohannis și Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel, sunt invitați să participe la evenimentele reunite sub titlul Centenarul Reformei Constituționale de la Iași, în Sala Mare a Teatrului Național „Vasile Alecsandri“ urmând a avea loc Întrunirea Solemnă a Autorităților Statului Român. Au mai fost invitați să participe foștii Președinți ai României, Președintele Camerei Deputaților, Președintele Senatului, Președintele Academiei Române și ASR Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei Române.

Tot mâine este programată lansarea revistei „Magazin istoric“ și dezbaterea referitoare la rolul reformei constituționale adoptate la Iași în 1917, la care este invitat Dorin Matei, redactor-șef al publicației.

Related posts:

  1. Spectacolul "Tosca" la Iasi, cu invitati speciali
  2. Comunicat de presa – (21 decembrie 2012) Ref.: Protocolul privind ceremonia de depunere a juramantului de credinta a membrilor Guvernului Romaniei in fata presedintelui Romaniei Referitor la informatiile vehiculate de presa vineri, 21 decembrie a.c., lega
  3. Trei spectacole ale Operei din Iasi cu invitati speciali
  4. Lume bună la Teatrul Național cu ocazia FIE. Cine vine în iunie la Iași
  5. Studentii din Iasi, invitati sa demaste coruptia din universitati. Proiectul STUDENT ARC, lansat la "Cuza"
Category: Iasi News, Stiri