www.4Iasi.ro

Stiri, economie, politică, mass-media, dezbateri, controverse, rapoarte, ştiri de ultima ora, informatii politice, ştiri economice din Romania, ultima ora de stiri, actualităţi, titluri de ziar, ştiri internaţionale, stil de viata, moda, sport, horoscop, auto

Sens giratoriu pe bulevardul Socola, la intrarea în noul magazin Dedeman

Deschiderea unui nou magazin de materiale de construcţii Dedeman va aduce modificări în circulaţia rutieră şi pieto­nală pe Bd. Socoloa, în zona intersecţiei Cotnari. Amenajările au fost propuse chiar de investitor şi au fost avizate de Comisia de Circulaţie de la nivelul Primăriei şi de Poliţia Rutieră.

„În scopul reducerii im­pactului asupra traficului rutier de pe Bd. Socola, dar şi al asigu­rării accesului la magazin, la intersecţia bulevardului cu str. Duca Vodă va fi amenajat un rond provizoriu cu parapete de plastic, cu rol de sens giratoriu. În vederea amenajării rondului, zonele de racordare cu accesul în magazin şi cu str. Duca Vodă au fost lărgite, echipele contractate de investitor intervenind în acest scop asupra trotuarelor de pe bd. Socola“, au precizat reprezentanții Primăriei .

Mai mult, vechea trecere de pietoni sema­forizată de pe Bd. Socola a fost mutată cu circa 25 metri spre Granit. Noua trecere de pietoni este decalată, prevăzută cu un refugiu delimitat cu parapete.

Category: Iasi News, Stiri