www.4Iasi.ro

Stiri, economie, politică, mass-media, dezbateri, controverse, rapoarte, ştiri de ultima ora, informatii politice, ştiri economice din Romania, ultima ora de stiri, actualităţi, titluri de ziar, ştiri internaţionale, stil de viata, moda, sport, horoscop, auto

Răspunsul unei mame după ce fiica ei a făcut-o „grasă”

În momentul în care Allison Kimmey le-a spus copiilor săi că este timpul să iasă din piscină pentru a merge acasă, fetița s-a supărat atât de tare încât a ajuns să vorbească urât despre mama ei și să îi spună că este grasă.

După ce a ajuns acasă, femeia și-a chemat copiii și i-a rugat să ia parte la o discuție serioasă.

„Adevărul este că nu sunt grasă. Nimeni nu este gras. Nu este ceva ce poți fi. Dar da, am grăsime într-adevăr cu toții avem grăsime. Ne protejează mușchii și oasele și ne țin corpul în mișcare prin energia pe care ne-o oferă. <Gras> nu este un cuvânt urât în casa noastră”, le-a spus mama celor doi copii.

În timp ce femeia nu știe ce aud copiii ei la școală sau în locurile în care merg fără ea, Allison Kimmey le-a impus o regulă: cuvintele „gras” sau „grăsime” să nu fie folosite niciodată ca insultă în casa ei.

„Este treaba noastră să fim cea mai puternică, acceptată, pozitivă și coerentă voce pe care o aud copiii noștri”, a adăugat mămică.

Allison Kimmey a făcut publică această întâmplare pe Instagram, unde s-a viralizat aproape instant.

Citește și – Răspunsul genial al unei mame, întrebată de profesori de ce fiica ei a întârziat la școală

Citește și – I s-a spus că e doar o asistentă. Iată cum a răspuns

Foto – 123rf

Category: Moda