www.4Iasi.ro

Stiri, economie, politică, mass-media, dezbateri, controverse, rapoarte, ştiri de ultima ora, informatii politice, ştiri economice din Romania, ultima ora de stiri, actualităţi, titluri de ziar, ştiri internaţionale, stil de viata, moda, sport, horoscop, auto

Mesaje de Sfinții Petru și Pavel. Dăruiește o felicitare virtuală!

Trimite și tu mesaje de Sfinții Petru și Pavel! Noi am strâns cele mai frumoase mesaje cu această ocazie. Dăruiește o felicitare virtuală celor dragi!

Sfinții Petru și Pavel se sărbătoresc pe 29 iunie. Aceste nume de sfinți nu mai sunt atât de populare în ultimii ani, dar cu siguranță ai pe cineva în familie care încă mai poartă numele acestor doi mari sfinți. Urează și tu La mulți ani, Petru și Pavel!

Postul Sfinților Petru și Pavel sau postul Sampetrului (12 iunie – 28 iunie) este unul dintre cele patru posturi importante ale anului.

Mesaje de Sfinții Petru și Pavel pentru părinți

Iți doresc o ora de liniște, o zi de pace, o săptămâna de soare, un an de iubire, un veac de sănătate si un mileniu de bani. La Mulți Ani!

Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de ziua numelui.

E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani!

Să fii mereu tânăr şi cu acelaşi spirit vesel. Viaţa să-ţi ofere clipe minunate şi bucurii nemaiîntâlnite. La mulţi ani fericiţi, Pavel!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani, Petre!

Mesaje de Sfinții Petru și Pavel pentru prieteni

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani!

Dragă Paul, de ziua numelui tău îți doresc să rămâi mereu așa cum ești acum, un prieten bun, de nădejde, haios și cu picioarele pe pâmânt! La multi ani!

Iți doresc ca de ziua numelui tău sa ti se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viată si iți urez un sincer La Mulți Ani!

Astăzi este o zi specială pentru tine iar tu eşti special(a) pentru noi în fiecare zi. Îţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani!

Mesaje de Sfinții Petru și Pavel pentru colegi

Fie ca sfinții ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată.

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani!

Cu ocazia Sfinților Petru si Pavel va urez sănătate, fericire si multe realizări profesionale. La mulți ani!

La mulţi ani şi fie ca Sfântul Petre să te călăuzească mereu!

Mesaje de Sfinții Petru și Pavel haioase

La multi ani! Sfântul Petru/Pavel să te călăuzească mereu!

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!

La mulţi ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulţi ani şi sus paharul!!

Sursa foto 123rf

Citește și Mesaje de La mulți ani haioase și inedite

Citește și Sfinţii Petru şi Pavel. Ce ai voie să faci azi şi ce nu

Category: Moda