www.4Iasi.ro

Stiri, economie, politică, mass-media, dezbateri, controverse, rapoarte, ştiri de ultima ora, informatii politice, ştiri economice din Romania, ultima ora de stiri, actualităţi, titluri de ziar, ştiri internaţionale, stil de viata, moda, sport, horoscop, auto

Loredana și Adi Minune au cântat la nunta unui fotbalist ieșean

Unul dintre fotbaliștii ieșeni cei mai în vogă, Ştefan Popescu, jucător al echipei Modena din Italia, s-a căsătorit sâmbătă cu o frumoasă tânără din Iaşi. Ştefan şi soţia sa, Ioana, au avut peste 500 de invitaţi la nuntă, atmosfera fiind asigurată de Loredana și Adi Minune.

Sportivul joacă de mai mulţi ani în Italia, iar în trecut a fost coleg şi cu Adi Mutu. Popescu s-a căsătorit la Primărie cu iubita sa, Ioana, încă din 2016, însă a aşteptat un an până la marea petrecere.

Juniorul Ştefan Popescu a început fotbalul la vârsta de opt ani, atunci când tatăl său l-a înscris la un club privat din Iaşi. În 2007, pe când avea 14 ani, a fost remarcat de Emeric Jenei şi a ajuns la Şcoala de fotbal Gică Popescu. În 2009, a participat cu Naţionala U17 a României la un turneu în Italia, unde a dat probe şi ulterior a semnat cu AS Roma. Înainte de a ajunge la Modena, a jucat la Cesena, în Serie A, unde a fost coleg cu Adi Mutu.

Category: Iasi News, Stiri