www.4Iasi.ro

Stiri, economie, politică, mass-media, dezbateri, controverse, rapoarte, ştiri de ultima ora, informatii politice, ştiri economice din Romania, ultima ora de stiri, actualităţi, titluri de ziar, ştiri internaţionale, stil de viata, moda, sport, horoscop, auto

Drumul spre Hadâmbu a intrat în proces de modernizare

Daniel Achiţei şi Sorin Babliuc, fostul, respectiv actualul director executiv al Direcţiei Judeţene de Administrare a Drumurilor şi Podurilor, au anunțat în dese rânduri că lucrările de modernizare la drumul judeţean 248 F Budeşti-Hadâmbu vor începe imediat după obţinerea tuturor avizelor necesare pentru eliberarea autorizaţiei de construire și așa s-a și întâmplat.

Conducerea DJADP a emis ordinul de începere a lucrărilor către firma care a câştigat proiectul (SC Viarom Construct SRL), iar joi a fost inaugurat șantierul. Lungimea drumului care urmează să fie modernizat este de 2 km, iar partea carosabil/ va avea 6 metri lăţime.

„Dorim ca această lucrare să reprezinte un model de bună practică pentru toate firmele care vor face lucrări de modernizare ale drumurilor judeţene. Acest drum a mai fost reparat în trecut, dar lucrările au fost făcute de o calitate îndoielnică. Există porţiuni unde stratul de uzură din beton a fost turnat direct pe pământ fără a se respecta tehnologia de lucru“, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean, Maricel Popa, prezent ieri la demararea lucrărilor. Valoarea de execuţie a proiectului este de 2,4 milioane de lei.

Category: Iasi News, Stiri