www.4Iasi.ro

Stiri, economie, politică, mass-media, dezbateri, controverse, rapoarte, ştiri de ultima ora, informatii politice, ştiri economice din Romania, ultima ora de stiri, actualităţi, titluri de ziar, ştiri internaţionale, stil de viata, moda, sport, horoscop, auto

Copiii ieșeni vor învăța să se descurce singur în oraș la Orășelul Copiilor

Asociația Studențească AMiCUS Iași, în colaborare cu Primăria Municipiului Iași şi Complexul Palas organizează a opta ediție de Orășelul Copiilor. Evenimentul va avea loc duminică, 18 iunie 2017, între orele 15:00 – 20:00, în Parcul Palas din Iași.

Prin intermediul acestui proiect se dorește informarea copiilor cu privire la instituțiile prezente într-un oraș și orientarea lor în a-și înțelege propriul rol  în societate.

Voluntarii AMiCUS, împreună cu reprezentanții partenerilor vor amenaja standuri în care vor fi reprezentate cele mai importante instituții ale unui oraș. Prin intermediul activităţilor potrivite pentru vârsta copiilor, ei vor afla ce se întamplă la Bancă, Spital, Asigurări sau Poştă.

La intrare, Primăria Orășelului va înmâna fiecărui copil un buletin cu numele și vârsta acestuia; apoi, în funcție de implicarea la activitățile, jocurile și demonstrațiile de la standuri, fiecare copil va primi puncte; în baza acestora, se vor vor putea obține „bani” de la Banca Orășelului, apoi premii de la Supermarketul Orășelului.

Category: Iasi News, Stiri