www.4Iasi.ro

Stiri, economie, politică, mass-media, dezbateri, controverse, rapoarte, ştiri de ultima ora, informatii politice, ştiri economice din Romania, ultima ora de stiri, actualităţi, titluri de ziar, ştiri internaţionale, stil de viata, moda, sport, horoscop, auto

Consilierii judeţeni PMP solicită o moțiune de cenzură împotriva preşedintelui CJ Iași

Liderii Partidului Mişcarea Populară au lansat un atac dur la adresa actualei conduceri a Consiliului Judeţean Iaşi, formată din coaliţia PSD şi ALDE. Consilierul judeţean PMP, Alin Aivănoaei cere omologilor săi PSD să facă demersuri pentru debarcarea lui Maricel Popa din conducerea CJ Iaşi.

„Mă aștept ca grupul PSD din Consiliul Județean Iași să inițieze o moțiune mică de cenzură împotriva preşedintelui CJ. Există precedentul de la nivelul național, având în vedere că în 2016, Maricel Popa a promis anumite proiecte de dezvoltare locala şi nu s-a realizat nimic. Avem un an în care am pierdut paşi importanţi pentru dezvoltarea Iaşului. Consiliul Judetean Iaşi stă pe un munte de bani, fonduri care zac în vistierie. Acei bani trebuiesc investiţi într-un proiect major”, a declarat consilierul judeţean Alin Aivănoaei.

Cu această ocazie, conducerea PMP a solicitat şefului CJ Iaşi, Maricel Popa, un raport de activitate pentru primul an de mandat, o idee susţinută recent şi de PNL.

Related posts:

  1. Președintele CJ Iași, Maricel Popa: “Am votat pentru dezvoltarea Moldovei”
  2. Consilierii judeteni si cei locali se intrunesc vineri in sedinta
  3. Consilierii judeteni ai PSD: Aeroportul Iasi in era Simirad seamana cu o halta. …
  4. Breaking News. Mihai Chirica a fost demis de la conducerea PSD Iasi
  5. Un nou director la Aeroportul Iaşi. Alexandru Anghel a fost numit astăzi la conducerea aerogării
Category: Iasi News, Stiri