www.4Iasi.ro

Stiri, economie, politică, mass-media, dezbateri, controverse, rapoarte, ştiri de ultima ora, informatii politice, ştiri economice din Romania, ultima ora de stiri, actualităţi, titluri de ziar, ştiri internaţionale, stil de viata, moda, sport, horoscop, auto

Comunicat de presa – (21 decembrie 2015) Primirea ministrului de Externe al Republicii Polone, domnul Witold Waszczykowski Pre #537;edintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, l-a primit luni, 21 decembrie a.c., pe ministrul de Externe al Republicii Polone,

In cadrul discuțiilor, s-a subliniat interesul reciproc pentru aprofundarea relației bilaterale, care a cunoscut in ultimii ani o ascensiune remarcabila bazata pe interese comune, atat in plan regional, dar și european și euroatlantic. Președintele Romaniei a remarcat cu satisfacție angajamentul comun pentru dezvoltarea cooperarii bilaterale sectoriale, confirmat prin semnarea, de catre ministrul de Externe al Romaniei si ministrul de Externe al Poloniei, a unui…

Related posts:

1. Comunicat de presa – (2 septembrie 2015) Ref.: Primirea de catre Pre #537;edintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a Ministrului Afacerilor Externe al Republicii Polone, domnul Grzegorz Schetyna Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, l-a primit mi
  2. Comunicat de presa – (9 iulie 2015) Ref.: Primirea de catre Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a ministrului Afacerilor Externe al Republicii Italiene, domnul Paolo Gentiloni Pre #537;edintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, l-a primit joi, 9
  3. Comunicat de presa – (17 februarie 2015) Ref.: Primirea de catre Pre #537;edintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a Ministrului de Externe al Ucrainei, domnul Pavlo Klimkin Pre #537;edintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, l-a primit mar #539;i, 17 feb
  4. Comunicat de presa – (9 martie 2015) Ref.: Primirea de catre Pre #537;edintele Romaniei a domnului Frank-Walter Steinmeier, ministrul de Externe al Republicii Federale Germania Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, l-a primit luni, 9 martie a.c.,
  5. Comunicat de presa – (2 septembrie 2015) Ref.: Primirea de catre Pre #537;edintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a Vice-premierului #537;i Ministrului Afacerilor Externe #537;i Europene al Republicii Slovace, domnul Miroslav Laj #269;ák Presedintele