www.4Iasi.ro

Stiri, economie, politică, mass-media, dezbateri, controverse, rapoarte, ştiri de ultima ora, informatii politice, ştiri economice din Romania, ultima ora de stiri, actualităţi, titluri de ziar, ştiri internaţionale, stil de viata, moda, sport, horoscop, auto

Comunicat de presa – (21 decembrie 2012) Ref.: Protocolul privind ceremonia de depunere a juramantului de credinta a membrilor Guvernului Romaniei in fata presedintelui Romaniei Referitor la informatiile vehiculate de presa vineri, 21 decembrie a.c., lega

– tinand cont de incertitudinea cu privire la ora la care se va desfasura ceremonia, dar si de numarul mare de membri ai Guvernului, Administrația Prezidențiala se vede nevoita sa utilizeze un protocol minimal; astfel, la ceremonie, sunt invitati sa participe Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, presedintele Senatului Romaniei, presedintele Camerei Deputatilor si presedintele si membrii Curtii Constitutionale, precum si toti jurnalistii acreditati. Bogdan Oprea purtator de cuvant al…