www.4Iasi.ro

Stiri, economie, politică, mass-media, dezbateri, controverse, rapoarte, ştiri de ultima ora, informatii politice, ştiri economice din Romania, ultima ora de stiri, actualităţi, titluri de ziar, ştiri internaţionale, stil de viata, moda, sport, horoscop, auto

Comunicat de presa – (17 decembrie 2015) Mesajul de felicitare transmis Romaniei de catre Secretarul General al ONU, domnul Ban Ki-moon Secretarul General al ONU, domnul Ban Ki-moon, a transmis un mesaj de felicitare, cu ocazia aniversarii a 60 de ani de

Cu acest prilej, domnul Ban Ki-moon i-a mulțumit Președintelui Klaus Iohannis pentru intervenția naționala susținuta in cadrul Adunarii Generale a ONU de la New York, prin care Președintele Romaniei a reafirmat sprijinul necondiționat al țarii noastre pentru Organizația Națiunilor Unite. Totodata, Secretarul General al ONU a evidențiat contribuția Romaniei la diverse inițiative ale Națiunilor Unite, printre care controlul…

Related posts:

1. Comunicat de presa – (3 octombrie 2012) Ref.: Mesajul de felicitare transmis de presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, secretarului general al NATO, domnul Anders Fogh Rasmussen, cu ocazia prelungirii mandatului domniei sale cu un an Presedintele R
  2. Comunicat de presa – (17 februarie 2015) Ref.: Primirea de catre Pre #537;edintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a Ministrului de Externe al Ucrainei, domnul Pavlo Klimkin Pre #537;edintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, l-a primit mar #539;i, 17 feb
  3. Comunicat de presa – (7 mai 2015) Ref.: Mesajul Presedintelui Romaniei, domnul Klaus Iohannis, transmis cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la infiintarea Serviciului de Protectie si Paza Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis joi, 7 ma
  4. Comunicat de presa – (3 mai 2013) Ref.: Mesajul pre #537;edintelui Romaniei, domnul Traian Basescu, transmis cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a transmis vineri, 3 mai a.c., un mesaj cu ocazia Zilei
  5. Comunicat de presa – (28 septembrie 2015) Ref: Mesajul Presedintelui Romaniei, domnul Klaus Iohannis, transmis cu ocazia evenimentului de deschidere a forumului economic BestInvest, organizat la New York Pre #537;edintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis,