www.4Iasi.ro

Stiri, economie, politică, mass-media, dezbateri, controverse, rapoarte, ştiri de ultima ora, informatii politice, ştiri economice din Romania, ultima ora de stiri, actualităţi, titluri de ziar, ştiri internaţionale, stil de viata, moda, sport, horoscop, auto

Beyonce a născut gemenii în mare secret

Deşi Beyonce şi Jay-Z nu au făcut anunţul oficial, mai multe publicaţii din SUA au scris că cei doi au devenit părinţi din nou cu câteva zile în urmă.

“Bey şi Jay sunt încântaţi şi au început să le dea vestea prietenilor şi celor din familie”, a scris revista People, citând o sursă apropiată celor doi.

Deocamdată nu se ştie sigur când a avut loc naşterea, dar se crede că s-a întâmplat luni seară sau marţi dimineaţă. Se pare că atât Jay-Z, cât şi Solange, sora lui Beyonce, au fost văzuţi intrând într-un spital din Los Angeles.

Nu a fost confirmat nici sexul bebeluşilor, dar se bănuieşte că ar fi vorba de un băiat şi o fată.

Beyonce şi Jay-Z mai au o fetiţă de cinci ani, Blue Ivy.

Artista şi-a anunţat sarcina printr-o poză postată pe Instagram, iar postarea a primit nu mai puţin de 8 milioane de like-uri în numai 24 de ore.

Related posts:

  1. Cel mai mare scandal din showbizul internațional! Beyonce a mințit ca a nascut?
  2. Cel mai mare secret al lui Beyonce, dezvaluit din greseala de cea mai buna prietena a ei. Uite ce nu trebuia sa stii:
  3. Un proapat tatic vrea ca Beyonce si Jay-Z sa-si ceara scuze pentru ca el nu si-a putut vedea gemenii
  4. Beyonce a nascut! Afla cum o va chema pe fetita ei
  5. Beyonce ar fi nascut o fetița
Category: Moda