www.4Iasi.ro

Stiri, economie, politică, mass-media, dezbateri, controverse, rapoarte, ştiri de ultima ora, informatii politice, ştiri economice din Romania, ultima ora de stiri, actualităţi, titluri de ziar, ştiri internaţionale, stil de viata, moda, sport, horoscop, auto

Aglomerație la metrou. Echipaje ale ISU s-au deplasat la mai multe staţii

Echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISU-BIF) s-au deplasat, miercuri, la mai multe staţii de metrou, având în vedere înregistrarea unui număr ridicat de călători.

La staţiile de amplificare din incinta metroului sunt transmise frecvent mesaje de atenţionare a călătorilor, în vederea evitării supraaglomerării, potrivit Biroului de presă al ISU-BIF.

Echipajele s-au deplasat la staţiile Unirii 1 şi 2, Victoriei 1 şi 2, Universitate, Gara de Nord, Nicolae Grigorescu, Dristor 1 şi 2, pentru evitarea unor posibile situaţii de urgenţă.

„În acest moment, în staţiile menţionate nu mai există un flux ridicat de călători”, precizează sursa citată.

Sursa

Articolul Aglomerație la metrou. Echipaje ale ISU s-au deplasat la mai multe staţii apare prima dată în 7est.ro – 2017 Stiri iasi, stiri locale, nationale si internationale.

Related posts:

  1. EXCLUSIV. Cum arată două STAŢII DE METROU din BUCUREŞTI care au costat 100 de milioane de …
  2. Din ce statii de metrou poti sa-ti cumperi cartele de la automat. Metrorex a pus in functiune 35 de aparate
  3. Boc la inaugurarea a doua noi stații de metrou: "Constructorii romani se comporta de multe ori mai bine decat firmele straine" | VIDEO
  4. S-a intamplat in urma cu putin timp, in Capitala! Mai multe echipaje SMURD s-au deplasat la fata locului
  5. Anca Boagiu mai vrea 65 de statii de metrou, in urmatorul deceniu
Category: Iasi News, Stiri