www.4Iasi.ro

Stiri, economie, politică, mass-media, dezbateri, controverse, rapoarte, ştiri de ultima ora, informatii politice, ştiri economice din Romania, ultima ora de stiri, actualităţi, titluri de ziar, ştiri internaţionale, stil de viata, moda, sport, horoscop, auto

Acțiune pentru persoanele fără adăpost din IAŞI

“Având în vedere temperaturile extrem de scăzute din aceste zile, când județul Iași se află sub o atenționare meteorologică de cod galben de ger și viscol, primarul Mihai Chirica a dispus Poliției Locale să colaboreze cu Direcția de Asistență Comunitară (DAC) pentru identificarea persoanelor fără adăpost şi cazarea acestora în spaţiile special amenajate de către Primăria Municipiului Iaşi (adăpostul DAC din str. C. A. Rosetti). Angajații DAC sunt pregătiți să ofere tuturor persoanelor fără adăpost cazare și masă caldă.

În acest sens, dacă observați persoane fără adăpost, care ar putea suferi din cauza vremii severe, vă rugăm să apelați telefonic Dispeceratul Poliţiei Locale la numărul de telefon 0232.232.099, la sediul din str. Bucium nr. 30 sau prin e-mail: politialocalais@yahoo.com.

Vă mulțumim!

În context, primarul Mihai Chirica a convocat vineri dimineață, la Palatul Roznovanu, o ședință operativă cu directorii direcțiilor și societăților comerciale din subordinea municipalității, în vederea pregătirii corespunzătoare pentru vremea rea.”

Articolul Acțiune pentru persoanele fără adăpost din IAŞI apare prima dată în 7est.ro – 2017 Stiri iasi, stiri locale, nationale si internationale.

Category: Iasi News, Stiri