www.4Iasi.ro

Stiri, economie, politică, mass-media, dezbateri, controverse, rapoarte, ştiri de ultima ora, informatii politice, ştiri economice din Romania, ultima ora de stiri, actualităţi, titluri de ziar, ştiri internaţionale, stil de viata, moda, sport, horoscop, auto

A câștigat milioane de euro la loto, iar acum a ajuns după gratii…!

Unul dintre cei mai norocoşi ieşeni, cel care, acum câţiva ani, câştiga 3,8 milioane de euro la Loto 6/49, este investigat într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani. Mihai Cazacu a fost reţinut sâmbătă, 17 iunie, pentru 24 de ore de procurorii de la Crimă Organizată, însă eliberat de judecători, fiind cercetat sub control judiciar.

Mihai Cazacu a nimerit cele şase noroase în 2008, atunci când în conturi i-au intrat 3,8 milioane de euro. A pierdut apoi o mare parte din sumă în urma unor investiţii neinspirate, a fost condamnat pentru o bătaie cu interlopi, cercetat pentru evaziune fiscală şi conducere cu alcoolemie, a fost bătut din cauza unore presupuse datorii.

Totul a culminat cu “vizita” de la finele săptămânii trecute a procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiu­ni­lor de Crimă Organizată şi Tero­rism (DIICOT) Iaşi. Noro­cosul de la Loto a fost săltat de jandarmi şi dus la audieri, unde a aflat că este cercetat într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Mihai Cazacu, alături de fratele său Petrică, dar şi de un anume Dumitru Codre, a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore. Cei trei au fost prezentaţi şi Tri­bunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă, judecătorii stabilind să fie cercetaţi sub control judiciar.

Prejudiciul total ce ar fi fost creat de cei implicaţi în reţea ar fi de 6 milioane de lei, au mai precizat procurorii. În total, nouă persoane sunt cercetate acum sub control judiciar în acest caz, cu tot cu cei trei inculpaţi eliberaţi de instanţă.

Related posts:

  1. A castigat la Loto peste 10 milioane de euro, iar acum a ajuns sa doarma in padure! Vezi cum a fost posibil acest lucru!
  2. BOMBĂ în lumea fotbalului! L-au arestat, iar cauţiunea stabilită a fost una RECORD: 5 milioane de euro. Cine a ajuns după gratii
  3. Fostul șef CFR, Mihai Necolaiciuc, sub CONTROL JUDICIAR, în dosarul cu un prejudiciu de 56,7 milioane euro
  4. Cererea de eliberare provizorie a lui Păvăleanu, respinsă din nou.
  5. Premiul la Loto 6/49, de peste 2,3 milioane de euro, nu a fost castigat
Category: Iasi News, Stiri