Redactorul de articole online. Schita de portret

Redactorul de articole online este un profesionist specializat in scrierea de articole in mediul virtual.

Redactorul de articole on-line are multe in comun cu orice redactor de texte scrise. Totusi, dincolo de un trunchi comun, exista cateva elemente care il individualizeaza.

Redactorul de articole on-line este un om care stie sa creeze din elemente-cheie o poveste interesanta. Spre deosebire de un scriitor sau un autor de carti sau articole pe suport solid, redactorul on-line are o misiune mult mai grea. El nu are la dispozitie decat un numar limitat de cuvinte. Nu spatiul este problema, fiindc spatiul virtual are posibilitati mult mai mari. Ideea este ca in on line oamenii trebuie sa citeasca rapid o informatie. Cititul pe dispozitivele informatice este mult mai obositor decat pe o carte sau o revista.

Redactorul de articole on-line porneste in sens invers. El are in minte deja produsul finit. Stie ce idei va introduce. Stie ce expresii va folosi.

Redactorul de articole online - servicii redactare articole seoIn articolele sau cartile obisnuite, ideile se dezvolta pe parcurs. Redactorul din on-line este ca un sculptor care are un bloc de marmura pe care trebuie sa il ciopleasca. Are o dalta, un ciocan si un model in minte. El scoate esenta din textul pe care trebuie sa il promoveze.

Avantajele redactorului din mediul on-line sunt multiple. El poate ajunge cunoscut mult mai usor fiindca opera sa lucreaza pentru el. Atunci cand numele sau este introdus, apar foarte multe mentiuni in urma cautarii.

In sistemul clasic, trebuie sa utilizezi un intreg dulap cu fise pentru a gasi toate numele. Această activitate ia timp.

Redactorul din on-line are avantajul ca poate sa adapteze textul rapid. In on-line, redactorul intra in contact direct cu cititorii sai. Nu acelasi lucru se petrece in sistemul clasic.

In ziua de azi, tăria argumentelor si popularitatea se masoara in numarul de vizualizari unice și de aprecieri pe retelele sociale. Totusi, trebuie sa facem o precizare. O vizualizare unica inseamna si daca este cineva care a accesat textul fara sa il citeasca dar si cineva care a citit textul. Asadar, nu toate vizualizarile unice arata ca articolul  a fost citit. Aprecierile, comentariile, distribuirile, recomandarile sunt cele care conteaza cu adevarat.

Redactorul din mediul on-line devine celebru, pentru ca el contribuie la celebritatea celorlalti. El este cel care promoveaza texte care altfel ar ramane undeva in necunoscut.

Redactorul trebuie sa stapaneasca arta compozitiei in proza, sa foloseasca mijloacele tehnice pe care le are la dispozitie.

El nu poate sa se desfasoare pe un spatiu amplu, fiindca risca sa nu ofere textului sau vizibilitatea optima.

Redactorul on-line trebuie sa stapaneasca tehnicile SEO si, mai presus de toate, el trebuie sa scrie corect in limba in care i se cere redactarea textului.

Se spune, in mod eronat ca mediul on-line inseamna superficialitate. Mediul on-line inseamna rapiditate si stil concis. Inseamna ca informatii mult mai profunde si interesante pot ajunge in atentia publicului rapid. Publicul intelege mai usor un text de mici dimensiuni. Acel text ii poate deschide apetitul spre o cercetare mai amanuntita. Redactorul on line poate fi anonim sau poate fi celebru. El este cel care isi poate crea propriile texte sau poate sa scrie informatii tehnice pentru un produs. Redactorul on-line poate scrie studii, recenzii, articole, descrieri, comentarii, opinii.

Plaja de texte care pot fi publicate in on-line este foarte larga. Avantajul mediului on-line este ca redactorul poate suplini spatiul redus prin plasarea de hyperlink-uri catre surse mai extinse. Astfel, el reuseste sa transmita un numar mare de informatii mult mai rapid si intr-un spatiu redus ca intindere, dar cu infinite resurse de vizibilitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *